06 525 734 79 info@roofingsolutions.nl
Kunststof Dakbedekking

Kunststof Dakbedekking

Roofing solutions heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in kunststof dakbedekkingen. Wij zijn actief in de regio Tilburg en omstreken.

Kunststof dakbedekkingen ofwel PVC dakbedekkingen bieden uitstekende mogelijkheden om opvallende en onderscheidende daken te mee maken. Deze dakbedekking is in verschillende kleuren te krijgen. PVC is langdurig kleurvast, UV-bestendig en heeft een grote verouderingsweerstand.

Voor het aanbrengen van kunststof dakbanen is geen open vuur nodig, deze worden door middel van hete lucht, aan elkaar gevulkaniseerd. De verwerking er van is vrij snel en daarom kan het goedkoper aangebracht worden. Deze kunststof dakbedekking is kortom ideaal voor elk type dak!

Kunststof Dakbedekking

Bitumineuze Dakbedekking

Bitumineuze dakbedekkingen worden al decennia lang verwerkt en heeft zich bewezen, een kwalitatief sterk product te zijn.

Bitumen kan worden toegepast als toplaag op vrijwel elk type dakconstructie in zowel nieuwbouw als renovatie- en onderhoudsprojecten. Het heeft een bewezen levensduur van ruim 25 jaar en kan afhankelijk van het type, op alle mogelijke manieren worden verwerkt in één- of tweelaagse systemen. De verwerking blijft bij bitumineuze dakbedekkingen alleen een stuk langzamer en daarom kan het in de meeste gevallen prijstechnisch niet meer concurreren tegen bijv. kunststof dakbedekkingen.

Kunststof Dakbedekking

EPDM Dakbedekking

Het EPDM membraan is een 100% gevulkaniseerd éénlaags dakbedekkingsmembraan op basis van het ethyleen-propyleen-dieen terpolymeer. Deze dakbedekking biedt een reeks unieke eigenschappen en voordelen.

De afgelopen decennia werden EPDM dakbedekkingsmembranen met succes geplaatst op duizenden kleine residentiële en grote industriële daken wereldwijd. Roofing Solutions verwerkt al jaren dit product met succes! Het blijkt een hoogwaardig product dat op elke type dak kan worden toegepast en een zeer hoge levensduur heeft.

Hiernaast verwerkt Roofing Solutions ook Resitrix. Dit product is een hybride product met als toplaag EPDM en een SBS (bitumen) onderlaag. Resitrix is ideaal geschikt voor balkondaken, dakterrassen of dakgoten.

Voor al uw vragen of een offerte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen