06 525 734 79 info@roofingsolutions.nl

Firestone UltraPly TPO

Roofing Solutions is al enige tijd trots partner van Firestone Building Products Europe. Onze monteurs zijn opgeleid tot ervaren verwerkers van de Ultraply TPO. Zo garanderen wij dat de kwaliteit van zowel de installatie, als het product gewaarborgd blijft!

De UltraPly TPO is een energie-efficiënte lichtgekleurde dakfolie die het zonlicht reflecteert. Deze eigenschap, in combinatie met onderstaande voordelen, zorgt ervoor dat deze TPO vandaag als een uiterst ecologisch membraan wordt beschouwd.

☑ Geen weekmakers: TPO membranen zijn weerbestendiger.
☑ Geen halogenen: bij brand komen geen toxische of bijtende verbrandingsgassen vrij.
☑ Lassen met hete lucht: tijdens het lassen van de naden komen geen toxische stoffen vrij.
☑ Eenvoudig te recycleren: alle afval, afkomstig van de productie en het versnijden van de folie, wordt volledig gerecycleerd tijdens het productieproces.
☑ UltraPly TPO membranen laten toe de gewenste mechanische prestaties en weersbestendigheid te behalen, zelfs met een dunner membraan. Een reductie van de hoeveelheid benodigde grondstoffen heeft uiteraard een positieve invloed op het milieu.
☑ 20 jarige productgarantie.
☑ Gegarandeerd getrainde monteurs die de TPO verwerken. Technische adviseurs staan deze monteurs ten aller tijde met raad en daad bij.

Voor meer informatie over de eco-vriendelijke eigenschappen van de Firestone TPO dakafdichtingssystemen, ga naar de website van Firestone.

Voor al uw vragen of een offerte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen