06 525 734 79 info@roofingsolutions.nl

Dakdekkersbedrijf Roofing Solutions B.V.

Dakdekkersbedrijf Roofing Solutions in Tilburg heeft ruim 30 jaar ervaring van vader op zoon in kunststof, bitumineuze en EPDM dakbedekkingen, zowel in nieuwbouw als renovatie. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij garanderen u de beste kwaliteit, als het nu gaat om kleine reparaties of complete dakrenovaties. Wat mag u van ons verwachten?

Advies dakwerkzaamheden

Advies

Voor gedegen advies over de mogelijkheden van onze werkzaamheden met betrekking tot dakbedekking in Tilburg kunt u altijd bij ons terecht. Wij geven vrijblijvende aanbevelingen voor de werkzaamheden boven uw huis of bedrijf. Dit kan voor u van grote betekenis zijn voor de oriëntatie van uw beoogde dakwerk.

Kwaliteit

Kwaliteit in dakbedekking

U bent natuurlijk verzekerd dat alle dakwerkzaamheden van de hoogste kwaliteit zijn. Dit is een garantie die wij kunnen doen, aangezien wij in het verleden al onze opdrachten tot volle tevredenheid hebben weten te verwezenlijken. U kunt ten alle tijden referenties opvragen.

Duidelijke afspraken

Roofing Solutions, uw specialist in dakbedekking te Tilburg, hanteert altijd duidelijke prijsafspraken. Dit verschaft beide partijen helderheid over de kosten van de te ondernemen werkzaamheden. Het voorkomt eveneens vervelende financiële misverstanden achteraf. Eerlijk en efficiënt.

Voor al uw vragen of een offerte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen

    

Kreeg direct een prijsopgave bij bezoek. Na 3 dagen lag het nieuwe kunststof dak er picobello op voor een zeer redelijke prijs! Waren stipt aanwezig op afgesproken tijd. Deze vijf sterren verdienen ze gewoon. Ben erg tevreden en zal ze zeker aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen.

Marie-Thérèse Straatman

    

RS bv heeft dak overkapping aangelegd en garage dak vernieuwd, hebben netjes en strak werk afgeleverd tegen gunstige kosten. Zeer tevreden over resultaat.

Ed Verspeek